Zöldebb esküvő a természetért

Öko EsküvőEgyre lényegesebb az, hogy az esküvő megrendezésekor is ügyeljünk a környezetbarát szemléletre. Hogyan lehet ezt megoldani? Íme, pár ötlet.

Például lehet öko gyűrűt vásárolni. Ez tartalmazhat ezüstöt és aranyat is de nagy része azonban fából van.

Itt még azonban nincs vége. Lehet olyat is kérni, ami újrahasznosított fémből készítenek.

A meghívót is csinálhatjuk öko papírból, amit szintén újrahasznosítottak. Az ültető kártyák és az értesítők is készülhetnek ugyan ilyen papírra.

Ezzel máris hozzájárultunk a zöldebb Földhöz. Még környezet barátabb, ha saját kezűleg készítjük ezeket, vagy e-mailben juttatjuk el a vendégeinknek.

A virágok beszerzésénél is szem elÅ‘tt tartható a “zöld-ség”. Gyakran lehet találni ma már olyan virágost, aki maga termeszti a növényeket. A legjobb, ha mi is odafigyelünk a beszerzésre, és a lehetÅ‘ legközelebbrÅ‘l származó árut használjuk.

A BrandTrend oldalon olvasható tippek mellett kitérnek arra is, hogy olyan növények is kérhetők a nagy napra, amelyeket később el is lehet ültetni a kertben, így egyfajta örök emlékként virágozhatnak.

Ma már nem csak a kiegészítők lehetnek természetes anyagokból, de már a ruhánk is készülhet ezekből a csodálatos és szinte bárhol fellelhető zöld szövetekből.

A köszönet ajándék is lehet természetes és még szép is mint például a földvirág egy maréknyi feketeföld, benne egy szem virágmaggal, amelyet csak öntözni kell, és szépen kihajt.

A készült esküvői fényképeket és videókat sem muszáj sokszorosítani. A legjobb, ha internetről letölthető verzióban kérjük. Ezzel is zöldebbé tehető az esküvő.öko gyűrűLevélruhaFöld Virág

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .