Nyári esküvők

Mindenki szeretné, ha a menyegzője maradandó élmény lenne, amire később mindenki szívesen emlékszik. Mi most vízben és víz alatt tartandó lagzikat ajánlunk a figyelmetekbe, de fogadd meg a tanácsunk: soha senkire ne hallgass! Olyan esküvőd legyen, amilyet te szeretnél! Bár ezek így a nyári nagy melegben kimondottan jónak tűnnek.

Ma már mindent lehet, ha a megszokottal nem érjük be, és szeretjük a szélsÅ‘séges helyzeteket. Akár a legvadabb ábrándjainkat is valóra válthatjuk – márpedig sokunknak akad ilyen – és ehhez csak keresnünk kell egy szervezÅ‘t, aki segít abban, hogy mindez meg is valósuljon. Az internet sok lehetÅ‘séget kínál: így például akadnak olyan esküvÅ‘szervezÅ‘ cégek is, akik a „vizes” esküvÅ‘ben is otthon vannak. De azért egy dologról ne feledkezzetek meg: bárhol, bármilyen adottságok között is tartjátok meg az esküvÅ‘t az a legfÅ‘bb, hogy számotokra feledhetetlen élmény legyen, és szívesen idézzétek fel, mindegy, hogy mások mit gondolnak.

Boldogító igen a víz alatt

Ha szeretnél búváresküvőt, és ehhez az anyagi kereteid is adottak, egy percig se gondolkodj, van már erre specializálódott cég. A földkerekség távoli pontjain, kristálytiszta tengerek mélyén tarthatsz víz alatti esküvőt. A jó hír, hogy akkor is bátran nekiláthatsz, ha még sohasem búvárkodtál, ehhez ugyanis az összes információt megosztják veled, így egy rövid tájékoztató után már nyugodtan belevághattok. Már csak arról kell lemondania a leendő menyasszonynak, hogy szép ruhában és talpig sminkben mondja ki a boldogító igent. A víz alatti fotózás és a búváresküvő lebonyolítása persze elég sokat kóstál – a félmillió forintot is meghaladja – és akkor még a násznép merülésével nem is számoltunk.

vizi esküvő fekete fehér

búvár esküvő

Fogadj örök hűséget a vízen!

Természetesen a kevésbé bátrabbak, de a vízhez hűek is találhatnak maguknak örök élményt nyújtó lehetőséget. Egy nagyobb hajón például a násznép is szépen elfér, akár a vacsorának is helyet adhat. A nagy kánikulába az alkoholfogyasztás mellett ne feledkezzünk meg néha ásványvizet/forrásvizet is fogyasztani. Ha kis létszámban gondolkodunk, akkor dönthetünk a vitorlás, vagy a motorcsónak mellet is – a többieknek pedig nem marad más, mint utólag megnézhetik a fényképeket. Persze az időzítés itt sokat számít: a rossz idő esetén a nagyfokú ringatózás például a vacsora után, nem biztos, hogy mindenkiben kellemes emlékeket idéz majd fel.

vizi esküvő

vizi esküvő

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .