Esküvői színek

Ez belefér minden jó esküvői témába, egészen tavasztól őszig, attól függően, hogy melyik színkombinációk választjuk. Bármi, ami a zöld színnel keveredik (legyen az a menta, vagy a türkiz) mindenhol szépen látszik ez a feltűnő szín. A puha korall szín romantikus és időtlen, míg a világos árnyalatú korall lehet játékos és izgalmas is egyben.

Coral egy fantasztikus színválasztás lehet egy tengerparti esküvőhöz. A földárnyalatú ebben a környezetben természetes.

Bármilyen halvány narancssárga, mint a mandarin és őszibarack, vagy egyéb vidám színek kombinációjaként is, jól mutat különösen a nyári vagy egy tavaszi esküvőn.

Coral és arany is nagyszerű kombináció, és nagyon könnyű elérni a megfelelő kiegészítőket. A Coral egy hízelgő szín minden nő, így a koszorúslányok is szeretik! Párosítsa a korall koszorúslány ruhát, cipőt vagy arany ékszereket és legyen teljes a színkavalkád és az összhang.

Megfontolandó az is hogy nem egyező a ruhák árnyalata, hanem minden koszorúslánynak más színű ruhája legyen ezzel is jobban tükrözve a különböző személyiségeket!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .