Esküvőszervezés a 21. században

Rengeteg elektronikai “kütyü” létezik már a XXI. században, aminek segítségével megkönnyíthető az esküvőszervezés, de amire most konkrétan gondolunk az két androidos alkalmazás, ami segítséget nyújthat a menyasszonynak és a vőlegénynek is!
Lássuk az elsőt, ez egy roppant egyszerű kis program. A neve lefordítva Esküvői Visszaszámláló, ami a férfiak memóriáját hivatott segíteni, de nekünk, nőknek is nyújthat segítséget, hiszen a mi fejünk is telis tele van a szervezési gondolatokkal.
Nem is tud semmi többet, megadjuk a menyegzőnk dátumát, akkor szépen kiírja a kijelzőnkre, hogy mennyi idő van még hátra a “Nagy Napig” . Ezzel az alkalmazással biztos nem fogja senki elfelejteni a pontos dátumot, még a leendőbelink sem, ráadásul pontosan tudjuk, hogy mire, mennyi időnk van még.

Esküvő visszaszámláló App

A másik alkalmazás már egy kicsit összetettebb és bonyolultabb is, de segíthet a szervezésben. Ez egy komplexebb alkalmazás, aminek az a célja, hogy segítse a menyasszonyok és vőlegények terveit a “Nagy nap” előtt. Pontosabban lehetővé teszi a felhasználók számára az esküvő fontosabb feladatainak nyomon követhetőségét, az esküvő költségeit, a szolgáltatói költségeket, valamint kezeli a vendégek listáját. Lehetővé teszi a felhasználók számára az esküvő és nászút összes adatának pontos rögzítését, átláthatóvá válik az egész költségvetés. A program célja, hogy segítsen enyhíteni a stresszt, ami az esküvőszervezéssel jár,  valamint nagy segítsége lehet minden esküvőszervezőnek is.

Esküvőszervező App

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..