Esküvőszervezés a 21. században

Rengeteg elektronikai “kütyü” létezik már a XXI. században, aminek segítségével megkönnyíthetÅ‘ az esküvÅ‘szervezés, de amire most konkrétan gondolunk az két androidos alkalmazás, ami segítséget nyújthat a menyasszonynak és a vÅ‘legénynek is!
Lássuk az elsőt, ez egy roppant egyszerű kis program. A neve lefordítva Esküvői Visszaszámláló, ami a férfiak memóriáját hivatott segíteni, de nekünk, nőknek is nyújthat segítséget, hiszen a mi fejünk is telis tele van a szervezési gondolatokkal.
Nem is tud semmi többet, megadjuk a menyegzÅ‘nk dátumát, akkor szépen kiírja a kijelzÅ‘nkre, hogy mennyi idÅ‘ van még hátra a “Nagy Napig” . Ezzel az alkalmazással biztos nem fogja senki elfelejteni a pontos dátumot, még a leendÅ‘belink sem, ráadásul pontosan tudjuk, hogy mire, mennyi idÅ‘nk van még.

Esküvő visszaszámláló App

A másik alkalmazás már egy kicsit összetettebb és bonyolultabb is, de segíthet a szervezésben. Ez egy komplexebb alkalmazás, aminek az a célja, hogy segítse a menyasszonyok és vÅ‘legények terveit a “Nagy nap” elÅ‘tt. Pontosabban lehetÅ‘vé teszi a felhasználók számára az esküvÅ‘ fontosabb feladatainak nyomon követhetÅ‘ségét, az esküvÅ‘ költségeit, a szolgáltatói költségeket, valamint kezeli a vendégek listáját. LehetÅ‘vé teszi a felhasználók számára az esküvÅ‘ és nászút összes adatának pontos rögzítését, átláthatóvá válik az egész költségvetés. A program célja, hogy segítsen enyhíteni a stresszt, ami az esküvÅ‘szervezéssel jár,  valamint nagy segítsége lehet minden esküvÅ‘szervezÅ‘nek is.

Esküvőszervező App

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .