Nyári tanácsok esküvőkre

A Májusi-júniusi hónapokban elkezdődik az esküvői szezon, a több hónapos készülődés, izgalom lassan végéhez közeledik. Cikkünk pár hasznos tanácsot nyújt ahhoz, hogy az esküvő minden perce valóban kellemes emlék maradjon. Tekintettel arra, hogy az esküvők legnagyobb része nyáron zajlik le, tanácsaink segítenek felhőtlenné varázsolni a Nagy Napot!

1.Messzebről érkező vendégeinket célszerű a szertartások előtt, esetleg közben egy kis frissítővel kínálni. A lagzi helyszínén vagy a szülői házaknál készüljünk hűtött üdítővel, italokkal.

2.A menyasszonyi ruha kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy a ruhánk lehetőleg ujjatlan legyen, mivel a menyasszonyi ruhát a délelőtti fotózástól éjfélig viselni fogjuk, tehát néhány nedvesített törlőkendővel könnyen fel tudjuk magunkat frissíteni és az izzadtság nem hagy kellemetlen foltot sem.

3.A vőlegény számára is célszerű több inget beszerezni, egyet a fotózásra, egyet pedig a szertartásokra. Ne feledkezzünk el, hogy a vőlegény zakót visel és így nehezebb elviselni a meleget, jobban izzad.

4.Dekorációtervezésnél nem árt tudni, hogy a költséges virágdekorációt is megviseli a hőség és hamar tönkre megy. Érdemes helyette lufival, textillel vagy papírral dekorálni, ami olcsóbb is, másrészt hajnalig biztosan kitart. Virágot pedig elég a menyasszonyi csokorba, a kitűzőbe, a koszorús lányok csokrába, esetleg autódíszbe használni.

5.A várható hőség miatt a vendégek több folyadékot igényelnek, tehát az italok beszerzésénél célszerűbb több üveg ásványvízzel, gyümölcslével, sörrel számolni. A habos sütemények mellett pedig hatalmas sikert fognak aratni a friss gyümölcsök, saláták, parfék.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .