Nyári esküvő – küzdelem a hőség ellen

Az idei nyár is hirtelen érkezett és  mostanában már mindennapi a hőség. Mit csináljunk, hogy az esküvőnkön csak a nyár előnyei érvényesüljenek? Következő cikkünk az esküvőszervezőknek is nyújthat némi segítséget!

Nyári esküvő

Nem okvetlenül kell szabadtéri esküvő. Igaz, hogy meleg van, de a szabadtéri esküvő nem kötelező. Ha a helyszín képességei nem megfelelőek, nincs például elég árnyék, akkor ne erőltessük a szabad teret. Lehetséges, hogy vendégeink többre becsülék a légkondicionált termeket, amíg le nem száll azt est.

Ha mégis a külső helyszín mellett határozunk, vegyük figyelembe a következőket: a széljárás megrongálhatja a díszítést és zavarhatja a zenét is. A különféle rovarok, különös tekintettel a szúnyogok ellen helyezzünk el riasztókat!

Tartsuk frissen az ennivalókat! Senki sem szereti a napon álló fogásokat, ezért egyszerre mindig csak kisebb adagot rakassunk ki, lehetőleg árnyékos helyre, és biztosítsuk a folyamatos utánpótlást.

Szolgáljunk fel üdítő italokat, koktélokat! Óvakodjunk a tömény italoktól, a koktélokba használjunk kevesebb alkoholt, cserébe ne spóroljunk a jéggel, a citrommal és a mentával esetleg készítessünk alkoholmentes italokat.

Nyári esküvői italok

Gondoskodjunk árnyékról! Állítsunk fel néhány pavilont, sátort, de köszönÅ‘ajándékként osztogathatunk színes ernyÅ‘ket, legyezÅ‘ket is vendégeinknek. Inkább a hangulatban gondoskodjunk a forróságról…

Nyári Esküvő dekoráció

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .