Az esküvőszervező

Rengetegen még ma is szükségtelen luxusnak, megspórolható költségnek tartják egy profi esküvőszervező alkalmazását az esküvő megszervezésére. Ha azonban végig gondoljuk, milyen haszonnal is jár a szervezésnek ez az ifjú pár számára kényelmes módja, könnyen beláthatjuk, hogy egyáltalán nem igazoltak ezek a fenntartások!

Gyakorlat
Az esküvőszervezés területén szerzett rengeteg tapasztalatából és szakmai képzetségéből származóan az esküvőszervező pontosan tudja, mik azok a dolgok, amikre fokozott figyelmet kell fordítani az esküvő megszervezése alatt. Az esküvőszervező egyénre szabott ötleteivel és azok profi megvalósításával fantasztikussá varázsolja az esküvőt és gyakran olyan ötleteket is meg tud valósítani, amire az ifjú párnak nincsenek meg a lehetőségei. Az esküvőszervező gondoskodik arról, hogy a nagy nap minden perce harmonikus képet nyújtva tegye mindenki számára emlékezetessé az esküvőt.

Koordinálás
Egy esküvővel kapcsolatban rengeteg szolgáltatóval kell egyeztetni ezek például a ruhakölcsönző, a virágos, a sminkes, a fodrász, a fotós, a zenekar, DJ a vőfély, az étterem, a nyomda, az autókölcsönző, a dekoratőr, stb. és bizony nem könnyű önfeledten készülni az lagzira, miközben hol az egyikkel, hol a másikkal kell egyeztetni. Az esküvőszervező leveszi a vállunkról a rengeteg esküvői szolgáltatóval való kapcsolattartással járó gondokat és összehangolja munkájukat.

Személyes kapcsolat
Az esküvőszervező az az ember, akihez a menyasszony és a vőlegény bizalommal fordulhat kéréseivel és dilemmáival, nála mindig az övék az elsőbbség. Az első személyes megbeszélés során méri fel a pontos elvárásokat, kívánságokat és rövid időn belül kész ajánlattal áll elő. Az esküvőszervező végig kíséri a házasulandókat a szervezés teljes folyamatán, javaslataival és hozzáértésével segítve választásaikat.

Biztosíték
Az esküvőszervező szakmai jártassága szavatolja, hogy a szolgáltatók közül a megbízható, színvonalas és hiteles partnerekkel működjön együtt, akikkel zökkenőmentesen valósítható meg az álomesküvő. Valamint az esküvőszervező gondoskodik a szükséges szerződésekről, felelősséget vállal arra, hogy az összes megrendelt szolgáltatás határidőre, megbeszélés szerint és a szerződött díjazás ellenében valósuljon meg.

Árak
A hivatásos esküvőszervező tisztában van a létező piaci árakkal és kiforrott kapcsolatrendszerén keresztül kedvezőbb árakat tud elérni a szolgáltatóknál, mint a saját esküvőjét egyedül szervező menyasszony. Esküvőszervező alkalmazásával megspórolható a szervezéshez nélkülözhetetlen idő, a szervezés során óhatatlanul felmerülő problémák és akadályok leküzdésével járó idegeskedés, az utánjárás és telefonálás költségei. Díjazás Az esküvőszervezőt vagy partnerei díjazzák, azaz a menyasszony és a vőlegény számára nem jelent plusz kiadást az esküvőszervező alkalmazása!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .